dimecres, 7 de gener del 2015

Oblidar o recordar el 2014?

Un any més. Durant aquests passats 365 dies n'han passat moltes, de coses. Continuen havent-hi guerres, corrupció, cada vegada els rics són més rics i els pobres, més pobres. A nivell personal segur que també tenim coses per oblidar, però també moltes altres per recordar. A pesar de les adversitats, hem de buscar sempre la part positiva de les coses i mirar endavant. A mesura que ens fem grans anem adquirint experiència de vida i madurem, és llei de vida.


Us proposem, en aquesta primera activitat de l'any, que fem una mirada retrosprectiva i -encara que sigui un tòpic- us demanem que feu els vostres propòsits per aquest 2015. Un propòsit personal ... i un de col·lectiu. Som-hi?

QUIN ÉS EL VOSTRE PROPÒSIT PERSONAL PER AQUEST 2015? I... QUIN ÉS EL TEU DESIG COL·LECTIU?
http://kampus.espurnaice.cat/node/2389

Resum anual del 2014: Les notícies més destacades del 2014 a les Nacions Unides. Des de les crisis a Síria i Ucraïna fins als esforços globals per tractar l'epidèmia de l'èbola. Des de la feina quotidiana de l'Organizació, fins a la Cimera del Clima a Nova York o els projectes agrícoles de lluita contra el canvi climàtic a Samoa.
http://youtu.be/UhC3WQ_hlQ8

Resum de l'any en imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada