CATALÀ B1

El certificat de nivell B1 de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats acredita un domini de l’ús de la llengua, tant oral com escrit, que permet fer front a la major part de situacions lingüístiques comunicatives que poden aparèixer sobre temes relatius a la feina, a l’escola, a la família i a l’oci.

Podeu sol·licitar informació sobre les dates de les proves i la formalització de la inscripció a la web de l’Institut d’Estudis Baleàrics o al Centre de Català Eivissa, C. Bes, núm. 9, 3r pis. Telèfon: 971 398026. 

LLIBRE DE TEXT: Veus 3. Curs de català B1. llibre de l'alumne. Àudios llibre


B1 Prova i solucionari (gener 17)
Més models de proves de convocatòries anteriors

Comprensió lectora (models exàmens)
Domini lingüístic (models exàmens)
Expressió escrita (models exàmens)
Expressió oral (models exàmens)

B1 opuscle i model de prova maig 12
B1 Comprensió oral Ex2 maig12 
GRAMÀTICA (Fitxes teoria i pràctica)

Elemental 3 [Estructura de la prova] [Prova] [Model de correcció] [Models d'àudio]


RECURSOS EN LÍNIA:


LECTURES RECOMANADES:


Mai no som infinitament lluny d’aquells qui odiem. Per la mateixa raó, doncs, podríem creure que mai no serem absolutament a prop d’aquells qui estimem.
Quan el van desembarcar a la platja amb una xalupa, el va sorprendre que l’únic habitant de l’illa no sortís a rebre’l. Però aviat descobreix que apareixen cada nit molts visitants misteriosos i amenaçadors. Des d’aquest moment, la seva vida -que haurà de compartir amb el brutal Batís Caffó i Aneris, la de la pell freda- es converteix en una lluita frenètica amb ell mateix i amb els altres, on es barregen els sentiments de rebuig i de desig, de crueltat i d’amor, de por i d’esperança.

Club de lectura Escoles enllaçades:
https://novesdamesdelcrim.blogspot.com.es/«Avui m’agradaria demanar que comencem a somiar un pla per construir un món millor. Un món més just. Un món d’homes més feliços i dones més felices que siguin sincers amb ells mateixos. I aquesta és la manera de començar: hem d’educar les nostres filles d’una manera diferent. I també hem d’educar els nostres fills d’una manera diferent». (Chimamanda Ngozi Adichie)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada